Infinity City Boutique Hotel | Heraklion City Center Hotel
espa

SAFE IN CITY

Πρωτόκολλο υγειηνής και ασφαλείας

Αγαπητοί επισκέπτες,

Ελπίζουμε εσείς και η οικογένειές σας να είστε υγιείς και ασφαλείς αυτή την αβέβαιη και πρωτοφανή περίοδο. Μοιραζόμαστε αυτήν την ανακοίνωση μαζί σας σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις. Η λειτουργία του ξενοδοχείου μας συνεχίζει κανονικά φυσικά ακολουθώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγιεινής και καθαρισμού. Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω για το πώς θα σας καλωσορίσει η ομάδα μας και ποια πρότυπα θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί για να έχετε υγιείς και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

Η διεύθυνση και όλα τα μέλη της ομάδας μας στο Infinity City Boutique Hotel εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα μέτρα πρόληψης είναι σύμφωνα με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΕΟΔΥ. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των  ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν, από την υγιεινή του πλυσίματος των χεριών έως το δωμάτιο και τις κοινές διαδικασίες καθαρισμού του χώρου του ξενοδοχείου μας. Γνωρίζουμε ήδη ότι η ασφάλεια και η υγιεινή θα είναι πολύ σημαντικά για τους επισκέπτες. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Σχέδιο Δράσης μας:

Οργάνωση Ξενοδοχείου

1) Online check-in

Θα μπορείτε να κάνετε check in online στον ιστότοπό μας www.infinitycityhotel.gr

2) Κοινωνικές αποστάσεις (Social Distancing)

Στους κοινόχρηστους χώρους, όπως στο λόμπι του ξενοδοχείου, στο κεντρικό εστιατόριο, στους κοινόχρηστους διαδρόμους και στο λόμπι, όλα τα μέλη της ομάδας μας θα κρατούν αποστάσεις 1,5 έως 2 μέτρων μεταξύ αυτών και των επισκεπτών.

Για παράδειγμα, τα τραπέζια σε εστιατόρια θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται μόνο όταν οι επισκέπτες έχουν αποχωρήσει.

3) Πρόγραμμα προσωπικού

Το προσωπικό θα εργαστεί σε σταθερές ομάδες προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή «αλυσίδα» μόλυνσης.

Αναπροσαρμογή χωρητικότητας

4) Εστιατόριο

Για να περιορίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών στο κεντρικό εστιατόριο μπουφέ κατά τη διάρκεια του πρωινού, του μεσημεριανού και του δείπνου:

 • Η δυναμικότητα θα μειωθεί σημαντικά.
 • Τα τραπέζια θα βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.
 • Θα υπάρχει η δυνατότητα κράτησης για συγκεκριμένη ώρα
 • Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου και άλλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων θα επεκταθούν, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για όλους τους επισκέπτες
 • Μεριδοποιημένες επιλογές πιάτων κατά την διάρκεια των γευμάτων
 • Περισσότεροι σταθμοί μαγειρικής (Live Cooking) και σερβίρισμα από το προσωπικό του ξενοδοχείου
 • Αφαίρεση σκευών που βρίσκονται στο τραπέζι κατόπιν αιτήματος (Αλατοπίπερα κτλ)
 • Ενθάρρυνση ανέπαφων συναλλαγών
 • Απολύμανση καταλόγων μετά από κάθε χρήση και ηλεκτρονικός κατάλογος

Υγιεινή και απολύμανση

5) Προσθήκη επιπλέον διανεμητών απολύμανσης (Dispenser)

Ο αριθμός των διανεμητών θα αυξηθεί σημαντικά, ώστε εσείς και η ομάδα μας να είστε σε θέση να απολυμάνετε τα χέρια μας σε όλα τα σημαντικά σημεία επαφής.

Για παράδειγμα, όλες οι τοποθεσίες όπου προσφέρονται φαγητό και ποτό, γυμναστήριο, σπα και στο χώρο του λόμπι.

6) Καθαρισμός δωματίου

Θα εφαρμοστούν εκτενείς νέες πρακτικές καθαρισμού για την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι πιθανών ιών και Covid-19.

 • Ενδελεχής καθαρισμός δωματίων πριν από την άφιξή σας και θα ισχύουν τα ίδια έντονα πρωτόκολλα καθαρισμού κατά την αλλαγή κάθε επισκέπτη.
 • Οι περιοχές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως μπάνια, και οι περισσότερες συσκευές όπως τηλεχειριστήρια τηλεόρασης, πόμολα και ηλεκτρικοί διακόπτες θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή και απολύμανση.
 • Απολύμανση κουρτινών με ειδικά απολυμαντικά υγρά πριν από την άφιξη κάθε επισκέπτη
 • Κατά το check in, θα επιλέξετε εάν η αλλαγή σεντονιών / πετσετών και ο καθαρισμός του δωματίου θα γίνει σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα ή μόνο κατόπιν αιτήματός σας.
 • Η καμαριέρα που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα του δωματίου σας θα φορά πάντα μάσκα, γάντια και πριν εισέλθει στο δωμάτιό σας θα απολυμαίνει τα υποδήματά της.

7) Κοινόχρηστοι χώροι

Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους, με έμφαση στον πάγκο της ρεσεψιόν, ανελκυστήρες (και κουμπιά ανελκυστήρα), κοινόχρηστα μπάνια και κάρτες δωματίων. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά (τουλάχιστον δύο φορές ανά βάρδια)

Στους χώρους όπου εργάζεται το προσωπικό μας, αυξάνουμε τη συχνότητα καθαρισμού και εστιάζουμε σε περιοχές υψηλής αφής, όπως εισόδους, αποσκευές και γραφεία προσωπικού.

7) Περιορισμός της αυτοεξυπηρέτησης (Self Service)

Οι επιλογές self service, στον χώρο του μπουφέ θα μειωθούν στο ελάχιστο. Όπου είναι δυνατόν, τρόφιμα και ποτά θα σερβίρονται στους επισκέπτες από το προσωπικό που φοράει προστατευτικές μάσκες και γάντια.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας και λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας.

Το Infinity Blue Boutique Hotel & Spa παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις δηλώσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19).

Σε καθημερινή βάση, το ξενοδοχείο μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι πληροί τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό από τις αρμόδιες αρχές. Τα μέτρα υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν από προδιαγραφές προϊόντων υγιεινής πλυσίματος και προσωπικής υγιεινής έως τα δωμάτια επισκεπτών και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου μας.

Περίπτωση Κρούσματος στον χώρο μας

Σε περίπτωση κρούσματος COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, συνεργαζόμαστε αμέσως με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να αναφέρουμε το γεγονός και να λάβουμε καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους συνεργάτες σας.

Αναλαμβάνουμε ένα πρόσθετο πρωτόκολλο καθαρισμού και απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, καθώς και των περιοχών που γνωρίζουμε ότι ήταν ο επισκέπτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο σφραγίζει το δωμάτιο του επισκέπτη (π.χ., εμποδίζοντας την είσοδο από το προσωπικό ή άλλους) και αναλαμβάνει ένα πρωτόκολλο ανάκτησης δωματίου που έχει σχεδιαστεί για να απολυμάνει τα πάντα στο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης του αέρα.

Οι κρατήσεις που επηρεάστηκαν

 

Όσον αφορά τις κρατήσεις που επηρεάστηκαν μέχρι την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας, 01/06/20, βάσει της νομοθεσίας του ελληνικού κράτους και άλλων χωρών της ΕΕ, άλλαξε ο κανονισμός σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων λόγω ανωτέρας βίας και δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου, να εκδώσουν ένα πιστωτικό κουπόνι (Voucher) αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων.

Έτσι, αντί για άμεση επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να πάρετε ένα κουπόνι με ανοιχτή ημερομηνία και ισχύει για 18 μήνες, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης και, ίσο με την καταβληθείσα κατάθεσή σας, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε με το μελλοντικό κόστος κράτησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να συζητήσετε μαζί μας τις ημερομηνίες κράτησής σας νωρίτερα για να επιβεβαιώσουμε διαθεσιμότητα.

1) Τροποποιήστε την κράτηση σας υπό τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και χωρίς χρεώσεις ακύρωσης εκτός από τη διαφορά τιμής σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες ταξιδιού.

2) Το κουπόνι ανοιχτής ημερομηνίας (Voucher) ισχύει για 18 μήνες, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης, το οποίο θα μπορείτε να αντισταθμίσετε με το μελλοντικό κόστος κράτησης.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι εντός 18 μηνών από την κανονική ημερομηνία άφιξης, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δείξουμε ευελιξία και σεβασμό, τηρώντας την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή τους επόμενους 18 μήνες.

Book Now